Nieuwsberichten Minipolo

Badwater zomerperiode

DZK zwaait de Oranje waterpoloheren uit!

Tags: 

Maandagavond 4 januari speelden de Oranje waterpolomannen van bondscoach Robin van Galen de eerste van de twee laatste oefenwedstrijdenwedstrijden tegen Georgie voordat zij op 8 januari afreizen naar Belgrado.

Bericht van Oranje: Kusttour heeft steentje bijgedragen aan plaatsing voor EK!

Tags: 

Gisteren plaatste de Oranje waterpolo mannen zich in Israel voor deelname aan het Europees Kampioenschap. Een van de stappen die zij moeten maken om hun droom te verwezelijken: het behalen van de Olympische Spelen.

Vanochtend ontving ik het volgende bericht:

DZK E-jeugd wint in matige wedstrijd

Tags: 

DZK E- jeugd ging enthousiast van start tegen De Warande en kwam al snel op 1-0 voorsprong door een break van Owen. De Warande kwam daarna met een strafworp terug tot 1-1. Langzaam aan werd duidelijk dat het bij DZK niet lekker liep. De goede mandekking van de afgelopen weken was in het spel niet terug te zien. Er werd niet goed gekeken en men zat er niet boven op! Bij een break kon wederom Owen op de keeper af zwemmen.

Heeft u hem al geliked!!! Onze FB pagina DZK kleurt Oranje!!!!

Tags: 

Naast de aparte website www.zpc-dzk.nl/oranje hebben we ook een aparte Facebook pagina voor het waterpolo evenement DZK kleurt Oranje! Onder de naam 'DZK kleurt Oranje' vindt je deze op Facebook.                                Als je deze pagina liked, dan ontvang je nieuwsberichten over het evenement en over het Nederlands waterpoloteam!

Pagina's